Prvosvibanjski grah i čišćenje podmorja na Jadriji

Photo: Neven Jović

ŠIBENIK – U organizaciji  Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika u srijedu, 1. svibnja 2019. održat će se tradicionalna prvosvibanjska proslava na Jadriji uz besplatne porcije graha i glazbeni program.

Porcije graha dijelit će se u 14  sati, a u glazbenom programu koji počinje u 16 sati, posjetitelje će zabavljati grupa Fenix.

U jutarnjim satima članovi Ronilačkog kluba „Dolac“ i volonteri Veleučilišta u Šibeniku čistit će podmorje na području Jadrije, dok će se u večernjim satima na odbojkaškom igralištu u organizaciji udruge „Pravi kontakt“ održati party na kojem će nastupiti mladi DJ-evi iz Dalmacije.

Photo: TZ Šibenik

Iz Grada Šibenika stiže obavijest o organiziranom besplatnom autobusnom prijevozu iz Šibenika za sve posjetitelje. U 13 sati autobus kreće s Vidika, odakle će obići i usputna gradska autobusna stajališta. Povratak s Jadrije za Šibenik najavljen je za 19 sati.

Tradicionalno, u  Nacionalnom parku Krka 01. svibnja u 12:00 sati dijelit će se besplatne porcije graha u organizaciji Šibensko- kninske županije.

I.B.