Nova nagrada prestižnog svjetskog festivala za promo-film o Dubrovačko-neretvanskoj županiji

DUBROVNIK – Promotivni film Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije „Dubrovnik Riviera“ u režiji Herve Tirmarchea, snimatelja Jajij Armija i u produkciji Spomenke Sarage i Baldući Filma osvojio je još jedno prvo mjesto i zlatnu medalju. Ovaj put radi se o američkom festivalu starom 40 godina, prestižnom Telly Awards.

Telly Awards svake godine prikazuje najbolje radove snimljene za televiziju i ostale medije. Na festival je primljeno više od 12.000 prijava iz više od 50 država s pet kontinenata, a dobitnici nagrada Telly predstavljaju radove nekih od najcjenjenijih reklamnih agencija, televizijskih postaja, produkcijskih kuća i izdavača iz cijelog svijeta. Naći se u tome društvu za Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije posebna je čast.

Telly Awards ocjenjuje žiri, odnosno članovi Vijeća koje čini više od 200 članova, aktivnih stručnjaka iz raznih područja televizije, marketinga itd.

Podsjetimo, ovo nije prva nagrada za ovaj video uradak kojeg podpisuje redatelj Herve Tirmarche, producentice Spomenka Saraga iz BALDUCI FILM studija.  Više o nagradi Telly Awards možete vidjeti na stranicama Festivala.

PROČITAJTE JOŠ: Nagrada iz New Yorka promidžbenom filmu Dubrovačko-neretvanske županije

D.G.