Photo: Pixabay / Houthbage / Morski.hr

Mnogi kažu najlakše je otvoriti objekt, ali pitanje je kako će taj objekt raditi. Vani mnogi rade pa čak i na nemogućim i teško dostupnim mjestima. Razlog tom uspjehu je naravno dobar marketing.

Hrvatska nije velika zemlja i otići bilo gdje na izlet i vratiti se kući, moguće je u istome danu. Uglavnom, kada planiramo izlete u susjedno mjesto ne znamo ponudu tog mjesta pa čak ni kako pronaći restoran ili pizzeriju. Google je jedino mjesto gdje to možemo pogledati , ali on nam daje konfuzne informacije jer nije prilagođen malim objektima te običnim ljudima.

Pitanje je mnogo teže ako tražimo restoran u manjem mjestu,selu ili na otoku, a to su upravo lokacije na koje se najčešće odlučujemo odlaziti na izlete te ulagati investicije u gastronomiju.

Upravo iz tog razloga je napravljena Houthbage aplikacija sa svim objedinjenim mrežama i tražilicama u jednome, koja također nudi mogućnost vrhunskog reklamiranja sa svim postojećim informacijama, poveznim linkovima te slikovnim,video prikazom i lokacijom.

Houthbage je prilagođen malim ljudima i objektima koji se žele i mogu promovirati samostalno. Kliknite na www.houthbage.com i napravite sami svoj oglas, koji je moguć i u besplatnoj opciji te pospješite svoje poslovanje.

PROČITAJTE JOŠ: Kako reklamirati mali obiteljski hotel bilo gdje u Hrvatskoj?

Sponzorirani članak