Vatrogasci Supetra zbog napada na kolegu poručuju: “Preispitat ćemo sudjelovanje u Torcida kupu”

Photo: Facebook

SUPETAR – Nakon supetarske gradonačelnice, oglasili su se i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar, čijeg su člana napali huligani nakon što je odlučio pomoći žrtvama divljačkog napada. 

Poruku supetarskih vatrogasaca prenosimo u cijelosti:

“Mi, vatrogasci dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar najoštrije osuđujemo fizički napad na našeg člana Tomu Domančića koji se u Supetru dogodio u nedjelju ujutro nakon nogometnog turnira Torcida kup.

Poštujući vatrogasna, kršćanska i ljudska načela humanosti, zaštite i pomoći slabijima Tomo se suprostavio grupi od petnaestak momaka koji su napali, bacili na pod i počeli cipelariti trojicu sezonaca iz Slavonije i djevojku Varaždina i na koncu završio u splitskom KBC-u sa višestrukom frakturom nosne kosti.

DVD Supetar se svojim cjelokupnim djelovanjem uvijek zalagao za toleranciju i nenasilje i u tom je smjeru od svojeg osnutka do danas odgajao generacije svojih članova te ovim putem beskompromisno osuđuje svako nasilje na bilo kojoj osnovi. Vidimo iz novinskih napisa da su policijsku službenici u istraživanju ovog slučaja bili brzi i učinkoviti a očekujemo i od Torcide da se o rečenom incidentu jasno i promptno očituje u suprotnom ćemo biti prisiljeni preispitati svoje daljnje sudjelovanje u organizaciji supetarskog Torcida kupa.

Našem Tomi i svima ostalima ozlijeđenima u napadu želimo brz i uspješan oporavak”, poručuju iz DVD-a Supetar.

https://www.facebook.com/dvdsupetar/photos/a.311579372525520/922558511427600/?type=3&theater

D.G.