Morski pas i kod Primoštena: “Dug najmanje dva metra, a ima ožiljak na peraji”

Photo : Video / Screenshot / 24 sata

PRIMOŠTEN – Još jedan morski pas u blizini Primoštena. Kako nam je rekao čitatelj, imao je najmanje dva metra i približio se na metar od obale. Stručnjak nam je rekao da je teško točno utvrditi o kojoj se vrsti radi.

Bio sam na plaži kada je veliki morski pas doplivao u uvalu u naselju Zečevo Rogozničko. Zadržao se dvije minute svega dva metra od obale. Plivao je stalno u krug, govori čitatelj 24 sata, koji je na odmoru snimio video.

Bio sam na plaži kada je veliki morski pas doplivao u uvalu u naselju Zečevo Rogozničko. Zadržao se dvije minute svega dva metra od obale. Plivao je stalno u krug, govori nam čitatelj koji je na odmoru snimio video.

Bio sam na plaži kada je veliki morski pas doplivao u uvalu u naselju Zečevo Rogozničko. Zadržao se dvije minute svega dva metra od obale. Plivao je stalno u krug, govori nam čitatelj koji je na odmoru snimio video.

Podsjetimo, prošli tjedan se morski pas pojavio u Makarskoj, a zatim je viđen pokraj Korčule. Nekoliko dana kasnije vratio se u Makarsku. Nije još poznato je li morski pas koji se pojavio kraj Primoštena upravo taj što danima “luta” po Jadranu.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Vratio se morski pas u Brački kanal ispred Makarske

Stručnjaci s Instituta za oceanografiju o morskom psu u Jadranu: “Napadi na ljude su rijetki”

VIDEO Nijemac snimio velikog morskog psa kraj Makarske

24 sata