Hidrogliseri na Jadranu opet u modi, Istra i Mali Lošinj u vezi s Trstom

Photo: Istra Terramagicca

Talijanski mediji prenose da je ovo vijest koju treba pozdraviti s velikom naklonošću, s obzirom na proteklih nekoliko godina u kojima je ova tvrtka – a radi se o najvećoj u Europi po floti hidroglisera – osigurala morske veze sa svojim najmodernijim plovilima, piše Istra terramagica.

Usluga će biti operativna od 29. lipnja na dnevnoj bazi – osim utorka – s dionicama koja uključuju povratna putovanja istog dana. Destinacije Piran, Poreč, Rovinj i Mali Lošinj bit će povezane s povratnim putovanjima s četvrtog mola tršćanske luke.

Kako je objavio portal Udinetoday.it, da bi se došlo do najtraženijih turističkih destinacija na istarskoj obali Slovenije i Hrvatske može se pogledati raspored koji je dostupan na web stranici ili nazvati call centar na broj telefona 0039 0923 022022.

– Vrlo smo zadovoljni što možemo nastaviti lijepi odnos s Regijom Friuli i ponosni na činjenicu da je prepoznata kvaliteta naše ponude. Naša tvrtka se već godinama smatra liderom u sektoru brzih pomorskih veza zahvaljujući nizu najsuvremenijih usluga, neophodnih za razvoj turizma u područjima za kojima vlada velika potražnja, izjavio je za Udinetoday.it generalni direktor Liberty Linesa, Luca Morace, piše Istra terramagica.

PROČITAJTE JOŠ: HIDROGLISER: Sjećate li se letećeg broda?