U Dubrovnik jahtom stigao John Bon Jovi

DUBROVNIK – Nije neobično da u Dubrovnik stižu najveće svjetske zvijezde. U ponedjeljak je ispred otoka Lokruma i stare povijesne jezgre uplovila jahta Rarity kojom je stigao popularni američki glazbenik John Bon Jovi. Nije mu prvi put da ljetuje u Hrvatskoj i očito mu se svidjelo. 

U Lijepu našu frontmen kultnog benda Bon Jovi došao je u pratnji supruge Dorothee Hurley i sina Romea. Ovo mu, naime, nije prvi put pošto je ove krajeve posjetio još 2011. kada je izrazio svoje oduševljenje arhitekturom i stanovnicima. Prije koji dan fotoreporteri zabilježili su njegov pristanak na cavtatsku rivu, a izgleda kako je Jon Bon Jovi odlučio ponovno prošetati i ulicama Dubrovnika.

Legendarni rocker Jadranom s obitelji plovi na luksuznoj motornoj jahti duljine 53,3 metra. Sagradila ju je tvrtka Rossinavi 2008. godine. Ima maksimalnu brzinu od 17 čvorova te može primiti 12 gostiju u šest kabina, piše Dubrovački list.

Luksuzno opremljena jahta kakvom plovi Bon Jovi duga je 55 metara, ima 6 kabina za 12 gostiju, koliko ima i posade. Kako izgleda takva jahta iznutra, pogledajte u videu.

I.B.