Utopila se starija mještanka Mljeta, a još traje potraga za nestalom Slovenkom

MLJET – U srijedu navečer pronađeno je mrtvo žensko tijelu u luci Sobra na otoku Mljetu. Istovremeno, na otoku još uvijek traje intenzivna potraga za nestalom državljankom Slovenije.

– Nije bilo postupanja policije na Mljetu, a tijelo 78-godišnjakinje je poslano na obdukciju što je standardna procedura, jer nema znakova nasilja, ni kaznenog djela – potvrdila je za Morski.hr iz PU Dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup i nastavlja:

– I dalje je u tijeku intenzivna potraga za 63-godišnjom državljankom Slovenije u koju su osim policije uključeni HGSS, rangeri Nacionalnog parka Mljet, mještani i vatrogasci. Zasad je potraga bez rezultata – kaže Biskup i dodaje da se nada sretnom ishodu jer se radi o iskusnoj planinarki koja je na Mljet stigla sa suprugom.

Prema podacima Nacionalne evidencije nestalih osoba, Alma Novljan iz Domžala je otišla u šetnju sjeverozapadno od Malog jezera u NP Mljet, kod Pomene. Visoka je 162 cm i ima plavu kosu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu majicu s natpisom “BIG BEN LONDON”, bijele kratke hlače i smeđe sandale.

Ukoliko netko ima korisne podatke o nestaloj, neka kontaktira policiju na broj 192.

PROČITAJTE JOŠ: Na Mljetu traje potraga za gošćom iz Slovenije

D.G.