Vatrogascima iz Bilica kamion sletio s ceste

Photo: DVD Bilice / Facebook

BILICE – Bilički vatrogasci ovih dana baš nemaju sreće s kamionima. Nakon što im je prije nekoliko dana ukradeno gorivo i ulivena voda u rezervoar jednog od njih, u petak su prilikom intervencije u Vrpolju doživjeli prometnu nesreću. Srećom, vatrogascima nije ništa, ali kamion je nastradao. O tome su izvijestili na svojim Facebook stranicama. 

“Nažalost, zadnjih dana se vijesti o nama mogu pronaći samo na stranicama Crne kronike.

Ovim putem možemo potvrditi da su naši momci danas na putu na intervenciju u Vrpolju doživjeli prometnu nesreću do koje je došlo uslijed pucanja gume. Po primitku ove informacije, veći broj naših članova požurio je prema šibenskoj bolnici, ali na sreću, i samim čudom, naši momci Edi i Franko nisu doživili ozbiljnije povrede.

Obzirom da su naši članovi naš najvrjedniji resurs, najvažnije nam je bilo čuti da su Edi i Franko dobro, a što se tiče našeg kamiona Helmuta, unatoč ovom udarcu našim ambicijama, planovima, pa i mogućnostima, naš DVD ide dalje, a ovo za nas samo znači da će naša Tamara biti korištena više nego što smo planirali.

Naša mlada grupa ljudi u ove nepune 3 godine postojanja postigla je velike rezultate, pa nas ni ovo neće obeshrabriti, dokle god među nama postoji bratstvo kakvom se moglo svjedočiti danas.

Ovim putem svoj braći vatrogascima, kao i svima ostalima, zahvaljujemo na porukama podrške”, napisali su vatrogasci DVD-a Bilice.

I.B.