MAKARSKA Petero huligana tukli i ponižavali mladića jer je iz Zagreba?

Photo: Youtube / Screenshot

MAKARSKA – Još jedna primitivna razglednica divljaštva stiže iz Dalmacije. Poprište sramotnih scena napada na drugačije od sebe, ovaj put je Makarska kad su se petorica “ohrabrila” napasti i ponižavati mladića samo zato jer je iz – Zagreba. 

Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad pet osoba, hrvatskih državljana (u  dobi od 19,20,21,23 i 25 godina) zbog sumnje da su na štetu 27-godišnjaka  počinili kazneno djelo Nasilničko ponašanje.

Naime, utvrđena je sumnja  da su u noći  6. srpnja 2019.g. oko 4 sata na ulici  u Makarskoj na naročito drzak način  fizički napali 27-godišnjaka koji je zadobio lakše ozljede, te ga takvim nasilničkim ponašanjem doveli u ponižavajući položaj.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv njih su podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, te su trojica od njih  i to 20-godišnjak, 19-godišnjak i 23-godišnjak  predani policijskom pritvorskom nadzorniku.

Dalmatinski portal neslužbeno doznaje da su ga napali zato što je iz Zagreba. Zaustavili su ga na ulici i pitali odakle je, tražili su da im pokaže osobnu što on nije htio učiniti. Slikavali su ga mobitelima i napali šakama te ga porezali po ruci.

Nakon niza ksenofobnih napada diljem Dalmacije u posljednje vrijeme, s pravom se postavljaju pitanja: je li huligani diktiraju sigurnost na ulicama te je li i ovo jedan od razloga zbog kojih je sezona podbacila?

I.B.