VIDEO Zaigrani dupin i pas – Nova “jadranska” atrakcija zapravo je snimljena u Turskoj

Poljski gosti objavili su presladak video neobične igre psa i dupina. Tvrde da su ga snimili u Hrvatskoj. 

U kratkom videu od 30 sekundi objavljenom u grupi “Chorwacja4u” ili “Hrvatska za vas”, s velikim veseljem igru su prihvatile dvije životinje; pas (ali ne onaj morski), i dupin. Nije im trebalo puno za druženje, a oduševljeni autor videa ispod je u komentaru napisao: “Zamislite izvoditi psa u šetnju na ovaj način? Ne trebate mu bacati štapove! To su prednosti života u Hrvatskoj!”

Detalji o točnoj lokaciji i autoru snimke nisu navedeni, pa smo pokušali istražiti je li snimka, prema prvim pretpostavkama, nastala u srednjoj Dalmaciji. No, onda je uslijedilo razočaranje. Snimka preslatke igre ove dvije drage životinje nastala je prije nekoliko godina u Turskoj. Pretpostavljamo da su Poljaci lagali kako bi u agenciju privukli više gostiju da dođu u Hrvatsku.

Ipak, držimo da Hrvatska ima puno toga lijepoga za predstaviti i nisu potrebna lažiranja prekrasnog godišnjeg odmora na našem Jadranu.

Svim gostima želimo ugodan odmor, a na Morski.hr ćete i dalje čitati samo istinu; u prvom videu je poljska snimka, a u drugom je originalna, turska snimka – ništa manje prekrasne scene.