Treća Heineken regata u Hrvatskoj: Split – Hvar – Brač      

Photo: PR

Od 27. srpnja do 31. srpnja 2019. godine svi ljubitelji jedrenja i adrenalina ponovno će doživjeti nezaboravno iskustvo. Profesionalni jedriličari ali i brojni amaterski ljubitelji jedrenja prisustvovati će nautičkoj manifestaciji svjetske klase ‘International Regatta Croatia powered by Heineken’ poznata i kao sestrinska “St. Maarten Heineken Regatta” koja se na karipskom otoku održava već 39 godina.

Prošle godine na regati u Hrvatskoj je sudjelovalo 19 posada, a ove godine organizatori očekuju još više natjecatelja iz osam zemalja.

Sudjelovat će također i dva broda u klasi TP 52 između kojih je i je prošle godine bio zanimljiv dvoboj u kojem je pobijedio kormilar Samo Žvan (Slovenija) sa posadom “GENERALI” ispred kormilara Nikole Deškovića (Hrvatska) i posadom POLET FURIOSO.

Ovogodišnji dobitnik regate ‘Cinquecento per due’ Fabian Roić (Hrvatska) će biti jedan od najiskusnijih kormilara i ozbi ljan kandidat za ukupnu pobjedu uz Molo Longo Tutta Trieste – kormi lara Victora Fetisseva (Rusija).

Preklanjski pobjednik Mario Hrvoj – Toto (Farr 40) također je spreman pokazati svo svoje znanje.

Duža ruta, dodatni dan natjecanja

Ruta regate će ove godine biti poboljšana jer je organizator odlučio produžiti regatu za jedan dan.

Ruta: SPLIT – PALMIŽANA (Pakleni otoki) – JELSA (Hvar) – MILNA (Brač)

Dodatni razlog za sudjelovanje uz nezaboravno iskustvo jedrenja i svakodnevno adrenalinsko natjecanje je da na kraju svakog dana sve sudionike i jedriličare čekaju dobro društvo i zabava na „HEINEKEN after sail PARTY“

Više informacija možete pogledati OVDJE.

JK KON-TIKI SAILING CROATIA Zalug 37 49231 Hum na Sutli

Sponzorirani sadržaj