Četiri godine pokojnom Rabljaninu stigao račun za nedavno ugovorenu uslugu

Photo: Facebook / Screenshot / Pixabay

RAB – Neobična i neugodna situacija dogodila se nedavno obitelji pokojnika s Raba koji je preminuo prije četiri godine. Pomorac Hrvoje Vrtodušić objavio je javno na svom Facebook profilu račun za telekomunikacijske usluge koji im je stigao na adresu. Ništa ne bi bilo neobično da usluga nije aktivirana prije tri mjeseca.

Ukupan dug kojeg navodi teleoperater u računu iznosi 121,81 kn, a uz dozvolu Hrvoja Vrtodušića, njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Ovim putem pozdravljam renomiranu i ozbiljnu kompaniju pod imenom A1, dotični račun sa slike je na ime moga pokojnog djeda kojeg nema već četiri godine. Djed nikad nije ima mobitel niti bilo kakvu pretplatu ili obavezu u A1, ali gle čuda iznenada prije tri mjeseca djed odlučio zazvat u A1 i otvorit račun, bit će možda i otvorio Facebook ili Instagram račun.

Zazovem ja službu za korisnike kad pod tim brojem računa netko drugo ime, ali svejedno moram izvadit smrtovnicu i poslat službeni mail kao dokaz da stvarno on nije zva sa onoga drugog svita i otvori pretplatu.

U protivnom bi moga završit u pržunu, samo mu još to triba.

Pa eto zaključak svega i moj prijedlog i poruka direktorima do kojih se ne može doći je da se ova renomirana kompanija umisto A1 nazove Ž99!!”

– Objavite slobodno, napišite ime i prezime, nisan dozna ništa jer nisam pokoji djed, jer samo njemu mogu dat informacije – ljut je Vrtodušić da se uopće može dogoditi ovakvo što već odavno pokojnom čovjeku.

D.G.