PREDIVNA GESTA Vlasnik restorana Boškinac i kluba Kalypso sav prihod donira projektu Ribafisha “RokOtok”

PAG – Boris Šuljić, vlasnik hotela, vinarije i restorana Boškinac u Novalji na Pagu te vlasnik Kalypsa – prvog kluba koji je otvoren na Zrću, odlučio je pružiti konkretnu podršku Domagoju Jakopoviću Ribafishu i njegovoj akciji RokOtok.

“Dragi prijatelji, naši su vinogradi Boškinac ovog svibnja teško stradali usljed bure sa posolicom. Mi naše vinograde svejedno održavamo, bez obzira što oni neće dati gotovo nikakav plod, oni danas bolje izgledaju, i sigurni smo da će iduće godine i još mnogo godina davati lijepi plod.

Na nagovor svog prijatelja Rudolf Štefan odlučio sam od svega ubranog grožđa, a toga će biti cca 1 500 kg na površini od 4 ha, napraviti jedno vino i nazvati ga POTRIBICA. U ovom trenutku nitko ne zna kako će to izgledati jer će to biti mješavina od malo Caberneta, Merlota, Chardonaya, Sauvignona, Maraštine i Gegića, ali sam uvjeren da ćemo napuniti 1200 do 1400 boca POTRIBICE.

Odlučio sam za to vino istaknuti cijenu od 75 kn i cijeli prihod od prodaje tog vina donirati Domagoj Jakopović Ribafish i njegovoj udruzi za promicanje aktivnog i zdravog života djece, koja je nastala iz velike boli i koja čudesnom snagom jednog divnog čovjeka i oca sve pretvara u ljubav.

Stoga pozivam sve svoje drage kolege i prijatelje da se uključe u ovu akciju. Vino će biti dostupno već za Božić ove godine, minimalna količina je 6 boca, a maksimalna 60 boca. Molim vas da sve rezervacije i predbilježbe sa uputama za slanje računa i dostavu vina, šaljete isključivo na mail cissa@inet.hr, gdje ćemo vam dati sve potrebne informacije za uplatu . Ispričavam se svima koje sam trebao, a nisam ih tagirao”, stoji u objavi Borisa Suljića.

Od ove objave nije prošlo ni dva sata, a Suljić je objavio da je već gotovo sve rasprodano:

“Dragi plemeniti prijatelji u nešto više od sat vremena predbilježeno je narudžbi za 510 boca. Ako ovako nastavite do 10 navečer je sve rasprodano. Hvala vam od ❤️”, napisao je.

 

D.G.