1 min. čitanja

Novak Đoković ljetuje u Hrvatskoj, zapjevao s klapom i snimio dronom prekrasne fotografije

Nakon što je osvojio Wimbledon, najbolji tenisač svijeta Novak Đoković sa suprugom boravi u Hrvatskoj na zasluženom godišnjem odmoru. Posebne trenutke odlučio je s obožavateljima podijeliti na društvenim mrežama.

Ponijele su ga emocije nakon što je stigao u Korčulu, pa je na Instagramu objavio trenutak kad s klapom pjeva Oliverov hit, a u komentaru je napisao:

“Kad mi dođeš tiii i osmjeh vratiš miii, sva patnja i bol života mog će proć… Čarobna večer. Pjevanje s klapom s Korčule. Divno iskustvo. Zahvalan što dijelim ovako posebne trenutke sa Jelenom.”

https://www.instagram.com/p/B0MDh14nkq8/?utm_source=ig_embed

Nole je nakon toga na Twitteru objavio nekoliko fotografija s mora, gdje gušta sa suprugom na madracima na napuhavanje zanimljivog oblika krila. Radi upečatljivog dojma, fotografije su snimili dronom.

Sudeći prema oduševljenju Novaka Đokovića i supruge Jelene, bit će još zanimljivih objava s mora.

https://twitter.com/DjokerNole/status/1153350468900229120?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1153350468900229120&ref_url=https%3A%2F%2Fzadarski.slobodnadalmacija.hr%2Fzoom-dana%2Fclanak%2Fid%2F614969%2Fje-li-srpski-tenisac-unajmio-dron-za-snimanje-ovih-spektakularnih-kadrova

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.