Photo: PR

MULTISPORT ODMOR namijenjen je onima koji vole putovati, biti aktivni na otvorenom istražujući more, prirodu, povijesnu baštinu, a uključuje aktivnosti jedrenja, veslanja sea-kajakom i sup daskom, vožnju biciklom, planinarenje. 

Dnevni program čini jedrenje luksuznom jedrilicom u kojoj i Vi možete aktivno sudjelovati uz podršku profesionalnih članova posade. Na otocima koje otkrivamo organizirane su rekreativne aktivnosti veslanja, bicikliranja, pješačenja, plivanja uz stručno vodstvo.  Aktivnosti nisu zahtjevne i prikladne za sve uzraste između šest i kasnih šezdesetih godina (nije potrebno prethodno iskustvo boravka na brodu ili npr. veslanja kajakom na moru). Ovaj aražman je savršen za obitelji s djecom, zbog stručnog nadzora i vođenja djece od strane našeg vodiča. Obiteljski polasci osiguravaju da ćete biti okruženi putnicima istomišljenicima.

Mjesto polaska i povratka ovog 6-dnevnog putovanja je u neposrednoj okolici Dubrovnika, a akvatorij plovidbe je Elafitsko otočje, otok Mljet, Korčula, poluotok Pelješac. Ovo su neki od najljepših hrvatskih zelenih otoka – prekriveni šumama s puno sunca i pješčanih plaža i bez prometa. Elafitske obale bogate su poviješću i prirodnom raznolikošću – liticama, špiljama, borovima i palmama, skrivenim uvalama, grebenima, pješčanim plažama… Navečer ćete uživati ​​u punom okusu mediteranske kuhinje, tipičnoj za ove otoke i područje. Naši iskusni lokalni vodiči i skiperi izbjeći će pretrpanost destinacija kako bi osigurali da imate autentično iskustvo.

Putujemo elegantnom jedrilicom Sun Odyssey 54DS (16,75 m), koja nudi odlično jedriličarsko iskustvo uz visoki stupanj udobnosti. Brod ima 3 dvokrevetne kabine, svaka s vlastitim wc-om i tušem, te odvojenu kabinu za posadu. Središnji salon je velik i nudi udoban prostor za zajednički život. Brod je opremljen klima uređajem i grijanjem, TV-om, WIFI-jem, električnim generatorom i svime što vam je potrebno za odmor i opuštanje. Mala knjižnica na brodu nudi knjige koje odgovaraju interesima svih.

Polasci svaka subota u kolovozu i rujnu.

Cijena: 990 EUR / osoba

Posebna ponuda za kolovoz i rujan: djeca do 12 godina besplatno a od 12 – 16 godina uz 50% popusta.

U cijenu je uključeno: smještaj na brodu, doručak, oprema za sve aktivnosti (bicikli, kajaci, sup daske, oprema za ronjenje), gorivo, skiper i vodič (osposobljen za rad sa djecom).

Informacije i rezervacije:

office@luxmediterranean-experience.com

Tel: 098 4759 29

Sponzorirani sadržaj