Djedica na otoku Iloviku uzgajao marihuanu – Policija: “Netko u tim godinama lako upadne u oči”

Photo: Policijska uprava primorsko-goranska

ILOVIK – Policajci s Cresa i Malog Lošinja su pretražili dom i prostorije koje koristi 71-godišnji muškarac na području Ilovika. Pronašli su sedam stabljika indijske konoplje visine od 63 do 121 cm i 21,60 grama marihuane te ostale predmete. 

Policijski službenici  Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres proveli su kriminalističko istraživanje nad 71-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga. Pretragom doma i prostorija koje 71-godišnjak koristi na području Ilovika pronađeno je sedam stabljika indijske konoplje visine od 63 do 121 cm i 21,60 grama droge marihuana te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

– Ovo je rezultat kontinuiranog rada policijskih službenika, postupanja po dojavama i vlastitim saznanjima. Netko u tim godinama i u tako manjem prostoru lako upadne u oči – ispričala nam je Ankica Kolić iz Primorsko-goranske policijske uprave.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 71-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

D.G.