Skakao sa šibenskog mosta, pa završio u bolnici – Prijatelj sve snimao mobitelom

Foto: Screenshot / Ilustracija

ŠIBENIK – Muškarac koji je jutros skočio sa Šibenskog mosta nije u životnoj opasnosti, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marice Kosor.

Kako neslužbeno doznaje ŠibenikIn od očevidaca, na mostu su jutros bila dva momka, jedan je skakao, a drugi je sve snimao mobitelom.

– Bila su tu dva momka, a kako sam shvatio iz njihovog razgovora, ovaj jedan je išao pokazati prijatelju da može skočiti s mosta pa je drugi sve snimao mobitelom. Dok je skakao okrenuo se u zraku i pao na prsa, umjesto na noge, tako da mislim da se polomio – ispričali su svjedoci jutrošnjeg događaja na Šibenskom mostu.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o muškarcu sa šibenskog područja, a iz policije nisu htjeli potvrditi te informacije.

– Policija je jutros u 9,14 sati zaprimila dojavu da je sa Šibenskog mosta skočio čovjek pa su na teren odmah po dojavi poslani pripadnici Pomorske policije. Utvrđeno je da je s mosta skočio muškarac star 33 godine koji je pronađen pri svijesti i hitno je prevezen u Opću bolnicu Šibenik gdje mu se pruža liječnička pomoć. Nije životno ugrožen i nije imao suicidalnih namjera – kazala je policijska glasnogovornica Marica Kosor.

Policiji su nesretni događaj dojavili očevici, a sve ostale okolnosti jutrošnje nesreće još uvijek se utvrđuju.

ŠibenikIN