SMISLIO “ORIGINALNU” IDEJU Je li ovo novi način jedrenja na dasci?

Photo: DDPD / Facebook

Kad su more i godišnji odmori u pitanju, ne nedostaje originalnih ideja. Jedna od njih je i kako surfati daskom bez jedra, a na pogon vjetra. 

Otvoriti kišobran, ali ne prema nebu, već suprotno od vjetra, dosjetio se muškarac čiju su fotografiju objavili na satiričnoj stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca. Već smo navikli na šaljive fotografije s mora, ali ova spada u vrh. Navodno je fotografija s Ugljana, a popratili su je riječima “Mi nismo normalni”.

Odmah se naslagalo i nešto komentara, pa je netko zaključio da je to “Bodul kojem je skupa karta od trajekta”, dok je drugi uvjeren da je to “Čeh koji ide na Brač.” Jedan komentator je aludirao na psihijatrijsku bolnicu na Ugljanu “Ugljan je to !!! Možda je dobija izlazak ??? Bože mi oprosti !!!”

Uz podršku “Ajmo kapetane”, netko se složio i s administratorom: “Neka nismo normalni ali smo zato najbolji na svitu nema nas svit”

Pisali smo već o muškarcu, ženi i djetetu koji su veslali na SUP dasci vrlo prometnim kanalom između otoka Čiova i kopna, no ovdje, kako se čini po svjetlijoj boji mora u prednjem planu, čovjek se jednostavno našalio vrlo blizu obale. Na kraju krajeva, ipak je ljeto i ljudi trebaju biti negdje i opušteni.

https://www.facebook.com/DnevnadozaprosjecnogDalmatinca/photos/a.293341734355228/887329408289788/?type=3&theater