Jedrite s vrhunskim stručnjacima iz područja fintecha i digitalne industrije

Foto: BSE

ŠIBENIK – Početkom listopada u šibenskom će se akvatoriju održati Congress and sailing Cup, međunarodno okupljanje digitalnih i financijskih profesionalaca. Središte događanja biti će šibenska marina Mandalina, a plovit će se do jednog od najljepših krajeva Hrvatske, Nacionalnog parka Kornati.

Od 2. do 5. listopada 2019. na prekrasnoj obali i otocima u Jadranskom moru, u društvu s liderima, stručnjacima, regulatorima i inovatorima, vrhunskim stručnjacima iz područja fintecha i digitalne industrije, moći ćete raspravljati i podijeliti svoja iskustva i stavove o disruptivnim poslovnim modelima te novim izazovima koji stoje pred financijskom industrijom.

Do sada su svoje sudjelovanje potvrdili govornici iz tvrtki kao što su JP Morgan & Chase (najveća banka u SAD), Google, Revolut, PBZ, Croatia osiguranje, Poslovna inteligencija… Među govornicima je i naš proslavljeni olimpijac, svjetski prvak u alpskom skijanju, Ivica Kostelić, koji je otkrio novu strast:  jedrenje. Više o govornicima na OVOJ ADRESI

Ukoliko se prijavite zaključno s 31. srpnja dobivate pravo na besplatnu kotizaciju za istu konferenciju u 2020.! 

Više o ponudi i kotizacijama pročitajte OVDJE.

Sponzorirani sadržaj