Foto: Pixabay / Houthbage Screenshot

Uz prisustvo interneta i digitalnog marketinga, mogućnosti uspjeha u poslovanju u Hrvatskoj imaju ogroman potencijal, ali je uvelike neiskorišten naspram drugih zemalja.

U našoj zemlji internetom se služe ljudi samo za osnovne i one zabavne svrhe, a poslovanje samo pada i zarade je sve manje, čime je tehnološki i financijski napredak u nazadovanju. Umjesto da se široka rasprostranjenost interneta i njegovih mogućnosti iskorištava u komunikaciji s globalnim tržištem i to na troškovno učinkovit način, on se najčešće ne upotrebljava kao sredstvo koje bi to omogućilo. Nažalost najčešće se čeka da netko upiše u tražilicu vašu web adresu, vaš naziv tvrke, usluge ili ključan pojam, nebili vas pronašao i to u moru ponude na interenetu. Naravno to je nemoguće, jer su vaša internet adresa kao i naziv tvrtke korisniku koji je u potrazi potpuno nepoznati. Ključnom riječju vas naći neće, jer tražilice kao što su Google vam to neće omogućiti besplatno. Razlog je jednostavan: konkurencije je previše da bi baš vi bili među par prvih na listi,a cijena za to je malim poslovnim i privatnim subjektima nedostižna u mjesečnom ili godišnjem održavanju, te na kraju vrlo neisplativa i opet, uz sve to će biti upitno hoće li vas korisnik naći po ključnoj riječi jer Google na taj način ne funkcionira u potpunosti. 

Osim Googlea tu je vrlo razvijena socijalna mreža FaceBook koja opet ima jedan veliki propust, a taj propust je manjak tražilice i kategorija koji bi mu omogućio njegovu potpunu kompletiranost. Korištenost FaceBook mreže je velika i u zabavnom i u poslovnom smislu. Samo tu opet nastupa problem gdje FaceBook ne daje potpunu opciju pretraživača po ključnoj riječi sa kategorijama koji će nakon pretraživanja izlistati popis željenoga, te vam dati na izbor onog sto ste tražili. FaceBook će vam dati opciju da vi ukucate u njegovu tražilicu što želite, samo ako ne znate naziv onoga sto tražite i ako to sto tražite nije pod tim nazivom, male su vam šanse da ćete to uopće pronaći što je identično i na Googleu. Isto tako nećete sigurno svoju stranicu ni u osnovnom paketu besplatno promovirati na Facebooku. 

Hauthbage – kanal između poslovnih i privatnih subjekata

Upravo iz tih razloga razvijen je potpuno novi sustav Hauthbage koji je kanal između poslovnih i privatnih subjekata s njihovim korisnicima. Hauthbage je inovativna i potpuna aplikacija u kojoj su objedinjene karakteristike socijalne mreže, tražilice i registra sa svim podacima na istom mjestu. Hauthbage je aplikacija koja je dugo razvijana i koja je pokrila sve propuste drugih konkurenata. 

Hauthbage vam nudi najpotpunije opcije, posjeduje 5000 kategorija i to prevedenih na 9 svjetskih jezika koji navedenoj aplikaciji omogućuju globalno djelovanje, a vama kao korisniku svjetsku promociju i samim tim, veću zaradu. Nebitno dali ste poslovni ili privatni korisnik, nebitno imate li tvrtku ili obrt, nebitno je što ste i što nudite, ova aplikacija obuhvaća apsolutno sve. Što god tražili ili nudili vi ste u Hauthbage na dobitku. 

Upisom u Hauthbage, vi popunjavate svoj profil traženim podacima, kao sto se to čini na drugim socijalnim mrežama, a time dobivate neku vrstu virtualne vizit karte i ulazite u najveći internet registar kategoriziran i dostupan diljem svijeta. Sjetite se koliko ste puta samo tražili neke osnovne stvari potrebne za svakidašnji život i niste našli ono što ste željeli, a kamoli dobili izbor. Uzmite primjerice da vam je potreban stomatolog koji je na području nekog određenog grada u Hrvatskoj. Ukucavavajući u Google tražilicu ključnu riječ “stomatolog” s imenom grada, vi nećete dobiti popis svih stomatologa s tog područja, već će vam se prikazati pojedine poveznice na određene ordinacije koje imaju isključivo plaćane oglase i to pomiješane s drugim poveznicama koje možda čak uopće i nisu poveznice ordinacija nego neki članci s raznih portala koji vas uopće ni ne zanimaju. Znači, samim tim ste u potpunosti zakinuti svom ponudom koja je dostupna, a u stvarnosti nije, jer vi do nje pored tolikog intereneta ne možete doći. 

Smiješno je da u današnje vrijeme, pored tolike tehnološke razvijenosti, vi nemate mogućnost na jednom mjestu pronaći sve što vam je potrebno; apartmane s kontaktom vlasnika, a da nije posrednik od kojeg nemate ni kontakt broj, cjelokupni popis svih doktora na određenoj lokaciji s radnim vremenom i kontaktima, agroturizme s lokacijama, određene podizvođače traženih proizvoda, razne servise, plaže i turističke točke s lokacijama koje bi željeli posjetiti, restorane, konobe, teretane, muzeje, sve salon sa lokacijama i kompletnom ponudom, nekretnine u prodaji na traženoj lokaciji s pravom cijenom i kontaktom vlasnika (a da nije agencija koja je postavila svoju cijenu za koju ste mogli kupiti možda i nešto bolju nekretninu od vlasnika iste), također hotele i hostele s izvornom cijenom najma soba, te klinike na vašem području i svu ostalu ponudu i sve to u svim zemljama. 

Sve to je postalo moguće u novoj Houthbage aplikaciji u koju možete samostalno unijeti sve svoje podatke kao što su naziv vaše ponude ili tvrtke, opis svoje ponude, povenice na web adresu, FaceBook, Twitter, Linkedin, Instagram, Whatsapp, te poveznice na YouTube kanal ili Vimeo, uključujući adresu lokacije gdje se nalazite, kontakt broj, te e-mail adresu, radno vrijeme, lokaciju na kojoj se nalazi i vaš logo. 

Navedena aplikacija je svima dostupna u dvije opcije: besplatnoj i plaćenoj na godišnjoj razini od 120€ odnosno 10 € na mjesec, što je smiješan iznos u usporedbi na cijene kod drugih oglašivača koji ne nude ni približnu ponudu ovoj. Zato ne čekajte da netko ukuca vašu web adresu ili naziv, već budite proaktivni i približite se Houthbageom budućim korisnicima vaših usluga.

PROČITAJTE JOŠ: Agroturizam u Dalmaciji

Sponzorirani sadržaj