TUNA FEVER Slovenci s 59,4 kg teškom tunom pokorili konkurenciju

Foto: Organizator

ROGOZNICA – Slovenska posada broda ‘BGFC Mass’ su  tunom  teškom 59,4 kilograma pokorili konkurenciju i odnijeli pobjedu drugog ribolovnog dana ‘Tune fever Rogoznica 2019.’ Zaslužni za ovaj trofej su  kapetan Saša Apostolovski, Andrej Brodnik, Mladen Čeru,  Roman Uršić, te Baštijan Leben.

– Bilo je naporno, ali jako zanimljivo i na kraju vrlo uspješno za nas. Sretni smo što smo ponovno u Rogoznici među prijateljima iz Hrvatske i svijeta. Nadam se da ćemo imati sreće i treći dan – rekao je Andrej Brodnik nedugo nakon vaganja svih kapitalaca.

Osim slovenske posade uspješna je bila i posada ‘Tragosa’ s tunom teškom 46,6 kilograma, kapitalca od 42,2 kilograma uhvatila je posada ‘Taboo teama’, dok je tunu tešku 54,6 kilograma svladala posada broda ‘Tajna veza’. Morski vukovi s broda ‘Mala Mirca’ s  poznatim košarkašem Nikolom Vujčićem  ‘zakucali’ su ulov od 50, 8 kilograma, a ekipa ‘Gladiatora’  ulovila je tunu od 47,6 kilograma.

Završni dan bit će i u znaku ‘little gamea’ natjecanja za najmlađe, a nakon trećeg ribolovnog dana znat će se i ukupni pobjednici 5. ‘Tune fever Rogoznica 2019’.

PROČITAJTE JOŠ: TUNA FEVER ROGOZNICA – Na veliku Big game manifestaciju stiže 40 posada iz cijelog svijeta

D.G.