TRAGEDIJA KOD HVARA Muškarac na brodu preminuo, više osoba u teškom stanju, sumnja se u trovanje hranom

Foto: Facebook

HVAR – Danas oko 10:10 sati zaprimljena je informacija da je kapetan najavio uplovljavanje u hvarsku luku broda na kojem je pronađen mrtav muškarac. Četiri  osobe zbog lošeg zdravstvenog stanja prevezene na pružanje liječničke pomoći u splitsku bolnicu.

– O slučaju je izviješteno splitsko Županijsko državno odvjetništvo a zamjenik županijskog državnog odvjetnika izlazi na mjesto događaja kako bi obavio očevid i utvrdio sve okolnosti. Od četiri osobe koje su prevezene u bolnicu, dvoje je djece, a radi se o stranim državljanima – rekla je za Morski.hr glasnogovornica splitske policije, Antonela Lolić.

Sve osobe nalazile su se na istom brodu, a muškarac je preminuo prije dolaska hitnih službi, dok je dvoje djece u teškom stanju hitno prevezeno helikopterom na odjel Pedijatrija splitske bolnice. Naknadno se helikopter vratio i po još dvoje putnika i prebacio ih na odjel Zarazne bolesti splitske bolnice.

Od policije doznajemo da se sumnja na teško trovanje hranom, no više će se znati nakon očevida i toksikološkog vještačenja.

D.G.

Vaš komentar