TISNO Parkirala uz šetnicu, Mercedesa digao pauk, naljutila se, pa joj načelnik odbrusio

Foto: Ivan Klarin/Facebook

TISNO – Gospođa koja govori hrvatski, ali vozi Mercedes njemačkih registracijskih oznaka, odlučila parkirati svog ljubimca uz samu šetnicu u parku među travom i lavandom. Automobil joj je odmah odnio pauk, a ona se naljutila i zaprijetila da više neće doći. Na slučaj se osvrnuo i načelnik Općine Tisno, Ivan Klarin.

– Ne običavam ovakve stvari objavljivati na Facebook-u, ali ovaj slučaj naprosto moram. Gospođa je parkirala svoje auto doslovno u parku, gdje je posađena zelena trava i lavanda, cijevi od navodnjavanja, ulaz u šetnicu – napisao je Klarin uz ovu fotografiju.

Ljutita gospođa je vidjela Klarina, pa mu zbog održavanja komunalnog reda zaprijetila da više nikad neće doći u Tisno. A načelnik joj je na Facebooku odgovorio:

– Naravno da joj je pauk uklonio vozilo, slučajno sam se zatekao u obližnjem restoranu na večeri gdje me prepoznala i na čistom hrvatskom mi rekla da više nikad neće doći ljetovati ovdje… ja sam joj samo na to odgovorio da je i bolje da više ne dolazi – napisao je Klarin.

D.G.