Čovjek istresao kantu govana na plažu i onima koji se zgražaju odgovorio: “Sramite se”

ŠIBENIK/BRODARICA – Da govna u Jadranu nisu slučajnost već praksa ali i domaća (ne)kultura, pokazuje najnoviji primjer iz Šibenika. Neki skupljaju poštanske marke, drugi salvete, a stariji čovjek je u kantu prikupio sadržaj kojeg je odlučio podijeliti s ostalima. Na javnoj šibenskoj plaži Rezalište, odlučio je istresti kantu govana i onima koji su mu se usudili reći da se srami – jednako uzvratio. 

– Sunčali smo se tu ispred pekare i odjednom je sve počelo smrdjeti. Kad smo se digli pogledati što se zbiva, on je sve to već iskrenuo i prao kantu rukama! Katastrofa. Kasnije je odšetao prema glavnoj cesti, neki je domaći… Dakle taj je stariji ‘gospodin’ iskrenuo kantu punu fekalija i na naše ‘sramite se’ odgvorio sa ‘sramite se vi’ i bez pardona otišao – šokirana je čitateljica portala ŠibenikIN koja se jutros kupala na plaži Rezalište i sve snimila.

Dvadesetak minuta nakon toga, fekalije su još uvijek plutale po plićaku, dodala je.

O tom događaju obaviješteni su šibenski komunalni redari koji su kazali da će na snimkama nadzornih kamera provjeriti što se točno tamo dogodilo.

D.G.