Policajac koji je krivolovio u nacionalnom parku Mljet udaljen iz službe

Foto: navyworld/narod/ru/Ilustracija

DUBROVNIK/MLJET – Dubrovačko-neretvanska policija kaznila je trojku, među kojima je i policijski službenik, koji su 5. rujna zatečeni u krivolovu usred Nacionalnog parka Mljet.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave tri muške osobe u dobi od 58, 50 i 18 godina, od kojih je jedan policijski službenik, osumnjičeni su za kazneno djelo „Protuzakoniti lov i ribolov“. 

Osumnjičeni su u četvrtak, 5. rujna, oko 11 sati, zatečeni u Nacionalnom parku Mljet, gdje je ribolov zabranjen, u obavljanju ribolova  nedozvoljenim sredstvom. 

Policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri, a osumnjičeni policijski službenik je  udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka.

Podsjetimo, policijski službenik L.M., više puta se odbio legitimirati pa je policija kazala kako trebaju poći s njima u postaju. Ekipa koja je zatečena na plovilu tada je odgovorila kako ‘nemaju više goriva i kako ne mogu u policijsku postaju’. Nakon toga su dotegljeni od Mljeta do Dubrovnika gdje su odvedeni u postaju.

PROČITAJTE JOŠ: Bivši krim policajac zatečen u krivolovu i to u sred Nacionalnog parka Mljet!