Iz Croatiabusa se ispričali zbog autobusa koji prokišnjava, putnicima ponudili “određeni odštetni rezultat”

Foto: Čitatelji

Na našu adresu je danas stiglo i priopćenje tvrtke Croatiabus, čiji je autobus 23. rujna u 19 sati krenuo iz Zagreba prema Dubrovniku i pritom prokišnjavao, pa dobro namočio putnike, zbog čega smo im odmah i poslali upit o očitovanju.

Priopćenje koje stiže s adrese pravne službe ovog autoprijevoznika, prenosimo u cijelosti:

“Nakon provedenih stručnih istraživanja ovlaštenog tehničkog osoblja u svezi problema curenja krova autobusa, utvrdili smo da je isto posljedica nepravovremenog zatvaranja ventilacijskih vodova, u trenutku kada se ogroman pljusak sručio. U tom trenutku voda je ušla u vodove ventilacije i razlila se tunelima po cijelom autobusu.

Zbog udaljenosti i vremena samog događanja, nažalost nismo uspjeli pravodobno zamijeniti problematični autobus, zbog čega se duboko i iskreno ispričavamo našim cijenjenim putnicima. Usput napominjemo da za razliku od mnogih tvrtki, upravo mi imamo autobusne baze za održavanje autobusa dobro raspoređene u regionu, no, nažalost, tehnički problemi se često događaju bez ikakve mogućnosti prevencijskog utjecaja i djelovanja.

Uz ponovljene izraze iskrene isprike svim našim putnicima iz toga autobusa i nemilog događaja, izražavamo i spremnost da na temelju kopije karte iz toga busa, mogu ostvariti i određeni odštetni rezultat (obrativši se u pisanom obliku na naš mail: reklamacije@croatiabus.hr) pri sljedećem putovanju na nekoj od naših linija, putujući nekim od naših 300-tinjak buseva u vlasništvu grupacije”, stoji u priopćenju iz Croatiabusa.

VIDEO Autobus u kojem curi na sve strane – Dobili smo snimku koja pokazuje sve

D.G.

Vaš komentar