Hrvatska predsjednica francuskom kolegi Emmanuelu Macronu: “Zauzmite se svojim autoritetom za nastavak potrage”

Foto: Facebook / Screenshot

Nakon što su u Facebook grupi Bourbon Rhode Rescue zatražili i od predsjednice Republike, Kolinde Grabar Kitarović da se uključi svojim utjecajem u intenzivnu potragu za nestalim pomorcima, hrvatska predsjednica je reagirala i zamolila francuskog predsjednika Emmanuela Macrona da se ne odustane od traganja za kapetanom Dinom Miškićem i njegovim članovima posade sve dok postoji i mala vjerojatnost i nada kako bi ona mogla uroditi plodom, prenosi RTL.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović zamolila je francuskog predsjednika Emmanuela Macrona da se svojim autoritetom zauzme za ponovno razmatranje odluke o obustavljanju potrage te da se ne odustane od traganja za kapetanom Dinom Miškićem i njegovim članovima posade sve dok postoji i mala vjerojatnost i nada kako bi ona mogla uroditi plodom.

Zahvalila je predsjedniku Macronu na naporima koje su francuske vlasti i nadležna tijela dosad poduzimali u ovome slučaju.

Rodbina i prijatelji nestalog Dine Miškića obratili su se prethodno Uredu predsjednice, od kojeg su, kako piše u Facebook grupi, dobili i odgovor.

Ured predsjednice!!!! Ima nas preko 2000 u grupi, zatrpajmo ih mailovima…

Gepostet von Doris Baltic am Samstag, 5. Oktober 2019

Ovo sam dobila u inbox.. odgovor iz ureda predsjednice.. ♥️

Gepostet von Zrinka Teskera am Sonntag, 6. Oktober 2019

PROČITAJTE JOŠ:

IMAMO RAZLOGA VJEROVATI Donosimo razloge zbog čega smo uvjereni da ih treba još tražiti!

D.G.

Vaš komentar