Javio se direktor ACI Marine: “Istina je suprotna, određene sudionike sam osobno počastio kavom i sokovima”

Foto: Wikimedia / ACI logo

HVAR/PALMIŽANA – Nakon članka u kojem smo podijelili Facebook status radijskog voditelja Joška Bonaćija o skupo naplaćenoj kavi nakon akcije čišćenja podmorja, javio nam se direktor ACI marine Palmižana, Pjer Filičević koji priču želi demantirati. 

Demanti prenosimo u cijelosti:

“Javljam se povodom članka objavljenom na vašem portalu vezano za akciju čišćenja u ACI marini Palmižana.

Naime, članak je pun netočnih i neprovjerenih informacija te se ACI marina Palmižana stavlja u negativan kontekst dok je istina potpuno suprotna.

Naime, ACI marina Palmižana je od strane ronilačkog centra Viking i turističke zajednice grada Hvara zamoljena da sudjeluje u organizaciji kako financijski tako i stavljanjem na raspolaganje personala marine prilikom održavanja akcije što je od naše strane i učinjeno na način da je akcija sufinancirana od naše strane dok je kompletni personal marine uključujući i mene sudjelovao u čišćenju i sakupljanju otpada izvađenog iz podmorja marine.

Određene sudionike sam osobno počastio kavom i sokovima.

Navedeni restoran u kojem su određeni sudionici akcije popili kavu i bili ” oderani ” se uistinu nalazi u području marine, ali je u privatnom vlasništvu i ACI nema apsolutno nikakve nadležnosti nad istim kako bi se dalo zaključiti iz članka.

Pjer Filičević, direktor ACI marina Palmižana”

Foto: Joško Bonaći

U međuvremenu nam je kolega Joško Bonaći poslao račun koji potvrđuje skupe kave koje su popili u Palmižani i još kaže:

– Račun zajednički za naš i susidni stol! To je prvo donija. A onda je donija novi na 220 kn! Dakle, odera je i strane ronioce! Rastoran Marina Palmižana – piše nam Bonaći

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

Radijski voditelj s roniocima čistio dno ACI marine, a onda ih oderali za kavu

D.G.

Vaš komentar