Za podizanje potražnog zrakoplova potrebno je 50.000 eura, novac se još prikuplja

Photo: Pixabay

U Go Get Funding kampanji s ciljem da se potraga za nestalom posadom potonulog broda Bourbon Rhode intenzivira na kvalitetniji nivo i digne potražni zrakoplov, prikupljeno je do trenutka pisanja ovog teksta oko 38 tisuća eura.

Prema riječima Sebastiana Latocha iz ekipe formirane u Facebook grupi “Bourbon Rescue”, za potragu avionom potrebno je 50 tisuća eura.

“Ja samo vidim Dina da je tu i da ćemo zajedno biti s njim. I ako treba Atlantik preplivati, napravit ćemo to”, kazao je Latocha za N1 televiziju.

Tim koji stoji iza ove kampanje podsjeća da je cilj privatne potrage pojačati snage koje tragaju i tako uvećati šanse za što skoriji pronalazak 3 splavi i povratak našeg Kapetana i njegove posade doma.

“U narednim danima sve svoje snage usmjerit ćemo u pronalazak kompanija koji imaju resurse potrebne za pretragu na moru. S tim u svezi, molimo sve koji imaju informacije, preporuke i kontakte za takve subjekte da nas kontaktiraju na e-mail: bourbonrhode.rescue@gmail.com”, napisali su u svojoj izjavi.

Podsjetimo, postoje čvrsti razlozi zašto vjerujemo da je posada preživjela i zato su važni svaki dan, svaki sat i svaki euro. Pomozimo im!