ROGOZNICA Frapa Business Cup – Nakon 9 godina pauze obnovljena ekskluzivna poslovna regata

Foto: Marina Frapa Resort Rogoznica / Facebook

ROGOZNICA – Nakon devetogodišnje pauze, Marina Frapa Resort Rogoznica prošle je godine obnovio Frapa Business Cup – najveću ekskluzivnu poslovnu regatu u Hrvatskoj. Regata se održala i ove godine, od 10. do 13. listopada.

Sjajan odaziv od 15 natjecateljskih ekipa bio je jamac dobre zabave, kako na moru, tako i na kopnu. U jedriličarsku avanturu upustile su se ekipe tvrtki Raiffeisen banka, Raiffeisen Leasing, Jamnica, Heineken, Fero term, Lalizas, Allianz, Intercessor, Cammeo Taxi, Promostart, KBC Zagreb, Hrvatska Ratna Mornarica, Jedriličarski klub Orsan i Ban Tours Yachting te ekipa domaćina i organizatora Marina Frapa Resorta Rogoznica i Jedriličarskog kluba Frapa.

Prekrasno vrijeme išlo je na ruku sudionicima, koji su se podijeljeni u tri klase natjecali u rogozničkom i primoštenskom akvatoriju. Vođene vještom rukom svojih skipera, posade su u petak, 11. listopada, sudjelovale u dva plova štap jedrenja, dok su se u subotu, 12. listopada, okušale u navigacijskom jedrenju.

Po povratku s mora, sudionike je svakog dana očekivao i bogat popratni program, sve od večeri otvorenja pa do večere zatvaranja i dodjele priznanja, održane u svečanoj sali Kongresnog centra Marina Frapa Resorta Rogoznica. Svaka klasa ima svog pobjednika pa su tako titulu prvaka ponijele tri posade: Jana, Lalizas i Jedriličarski klub Orsan.

Pripadajuća svečana priznanja dodijelili su im predstavnik Raiffeisen Leasinga Krešimir Perić, predstavnica Raiffeisen banke Mirela Krstulović, admiral Ante Urlić te tajnik Jedriličarskog kluba Frapa i suorganizator Boris Kero. Priznanja i zahvale primili su i svi ostali sudionici regate, a pojedine posade bile su počašćene i posebnim priznanjima, poput onog za “Najveseliju ekipu!, koje je dobila Jana. Tom prilikom Boris Kero se ispred cijelog organizacijskog tima Marina Frapa Resorta Rogoznica i Jedriličarskog kluba Frapa zahvalio Raiffeisen banci i Raiffeisen Leasingu kao srebrenim partnerima regate te Ban Tours Yachtingu i Aquatoria Yachtingu kao yacht partnerima regate

– Uz podršku naših partnera i svih vas koji ste nam se pridružili u ovoj regati ostvarili smo još jedno uspješno sportsko natjecanje, ali i privatno i poslovno druženje. Već sada vas od srca pozivamo da nam se i iduće godine pridružite na Frapa Business Cup-u – zaključio je Boris Kero.