Dan otvorenih vrata u Nacionalnom parku Mljet

Foto: NP Mljet

MLJET – Povodom obilježavanja 59. rođendana i završetka sezone, dana 26. listopada, u subotu u Nacionalnom parku Mljet će biti Dan otvorenih vrata tijekom kojeg će svi posjetitelji moći besplatno posjetiti najstarije morsko zaštićeno područje.

U subotu će po posljednji put u ovoj godini pristati u luku Pomena katamaran Krilo Eclipse koji i ove godine, sad već tradicionalno daje besplatne karte putnicima otočanima. 

Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete u subotu i pridruže nam se u besplatnom razgledu prirodnih i kulturnih ljepota s vodičem Parka. Svi posjetitelji željni rekreacije moći će provesti vrijeme u vožnji biciklom oko slanih jezera i drugim brojnim stazama po povoljnoj cijeni najma bicikli. Nakon aktivnog  boravka u prirodi posjetitelji će moći ručati po povoljnijim cijenama u hotelu Odisej i restoranu “Melita”.

Očekujemo nastavak toplog vremena i dobar odaziv brojnih posjetitelja, a posebno naših susjeda otočana koji planiraju svoj dolazak posljednjom katamaranskom linijom Krilo Eclipse za otok Mljet u ovoj godini, napominju iz NP Mljet.

Sponzorirani sadržaj