KORČULA Ovo je količina dokumenata potrebna za građevinsku dozvolu nove luke

KORČULA – Nakon što je u travnju potpisan Ugovor za izradu Glavnog projekta Nove luke na lokaciji Polačišće s tvrtkom COIN inženjering d.o.o. iz Pule, iz Županijske lučke uprave Korčula pohvalili su se da je Glavni projekt izrađen u zadanom roku i sva potrebna dokumentacija, koju možete vidjeti na slici, je predana na ishođenje građevinske dozvole.

Ravnatelj Županijske lučke uprave Korčula Vedran Leleković je izrazio veliko zadovoljstvo činjenicom da je ishođena Lokacijska dozvola za Novu luku 01 travnja 2019. godine, te svim dosadašnjim postupcima koji su rezultirali gotovim Glavnim projektom Nove luke.

Također se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način bili podrška i svima koji su vjerovali u realizaciju ovog velikog projekta te je uvjeren da će i radovi započeti kroz 2020 godinu.

Pogledajte još jednom koliko je hrvatskoj administraciji potrebno  natipkati, ispotpisivati i napečatirati papirologije, koju netko još treba pročitati, pa djelomično ili potpuno odobriti, da bi se naposljetku investitor uopće mogao nadati samo jednoj od niza dozvola koje su potrebne da bi se ostvario jedan građevinsko-investicijski projekt. Ako vam se nekad čini da nešto predugo traje, pogledajte ovu fotografiju, pa će vam sve biti puno jasnije.

PROČITAJTE JOŠ:

KORČULA Potpisan ugovor za izradu glavnog projekta Nove luke Polačišća

I.B.

Vaš komentar