VIDEO: IDIOTI U BIOGRADU Kamenovali autobus na putu iz Splita za Zadar

BIOGRAD NA MORU – To je bio užas, krš, lom, udarci… Ljudi su vrištali, jer je bio mrak, ni ja nisam iz prve shvaćao što se događa… – tim riječima nam je putnik, čiji su podaci poznati redakciji, ispričao kako je u petak navečer, nešto poslije 22 sata, kamenovan autobus kojim je iz Splita putovao u Zadar.

Nepoznate osobe kamenjem su zasule autobus po bočnim staklima na magistrali između Pakoštana i Biograda, odnosno prije skretanja autobusa na stanicu u Biograd. Prije tog skretanja, vozač je stao kako bi nekoliko putnika na tom mjestu izašlo, piše Zadarski.hr.

– Vozač i kondukter su se razletjeli uokolo tražeći napadače, jer je netko vikao da ih vidi u grmlju. Isto tako, netko je odmah nazvao policiju koja je ekspresno došla, ali huligane nitko nije uhvatio. Stajali smo na magistrali, ispred nas policijsko vozilo sa rotacijom, nismo znali što će dalje biti. Izgleda da se od potrage brzo odustalo, jer smo, praćeni policijom, krenuli prema Biogradu i tamo smo se zaustavili na kolodvoru. Tamo su lopatama čistili porazbijana autobusna stakla sa samog vozila – kazao je portalu Zadarski.hr šokirani putnik, koji je mali dio događaja snimio mobitelom.

PROČITAJTE JOŠ:

IDIOTI NA HVARU Uništili rasvjetu helidroma za hitne slučajeve i ugrozili živote

I.B.

Vaš komentar