Povezivanjem nautičkog sektora do veće konkurentnosti

Foto: Pixabay

PULA – Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula organizira konferenciju Umrežavanjem u nautičkom sektoru do veće konkurentnosti, razvoja inovacija, prijenosa znanja i tehnologija, koja će se održati u četvrtak, 28. studenoga, u Puli (Hotel Park Plaza Histria) u 10 sati.

Konferencija će okupiti gospodarstvenike, predstavnike gospodarskih komora, institucija i znanstveno-razvojnih centara iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Grčke i Albanije. Nakon uvodnog dijela konferencije predstavit će se najznačajniji noviteti u nautičkom sektoru koje su osmislile hrvatske tvrtke, nakon čega slijede međunarodni poslovni susreti prema unaprijed definiranom rasporedu.

Konferencija je namijenjena svim tvrtkama u nautičkom sektoru koje se bave proizvodnjom plovila i opreme, serviserima, distributerima, trgovcima nautičke opreme, marinama, čarterima, projektantima, IT tvrtkama. No, prihvatljive su sve djelatnosti poslovanja.

Sudjelovanje na svim sadržajima u sklopu konferencije je bez naknade budući da se ukupni troškovi organizacije pokrivaju iz projekta ECO-NautiNET.

Interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem dolje navedene online prijave.

Riječ je o završnoj konferenciji u sklopu EU projekta ECO-NautiNET kojemu je cilj stvoriti veću povezanost ne samo između gospodarstvenika, već sinergijom svih dionika u nautičkom sektoru unaprijediti konkurentnost i očuvati održivost putem inovativnih rješenja i nove tehnologije.

ECO-NautiNET je projekt br. 398 koji je u sklopu INTERREG ADRION programa transnacionalne suradnje sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) i IPA sredstava (IPA II)

Program

VrijemeAktivnost
09:30 – 10:00Registracija sudionika
10:00 – 10:30Otvaranje konferencije – uvodni pozdravi
10:30 – 10:50Predstavljanje projekta ECO-NautiNET
10:50 – 11:10Prezentacija web-platforme ECO-NautiNET i njenih mogućnosti
11:10 – 12:30Prezentacija inovacija i novih tehnologija u nautičkom sektoru
12:30 – 13:00Pauza za kavu
13:00 – 16:00Međunarodni poslovni susreti i umrežavanje
16:00Ručak

Konferencija Umrežavanjem u nautičkom sektoru do veće konkurentnosti, razvoja inovacija, prijenosa znanja i tehnologija, Pula, 28. studenoga 2019., a prijaviti se možete OVDJE.

Sponzorirani sadržaj