Jedini događaj s tematikom mora – 13. CROFISH u Poreču okuplja sve ljubitelje ribolova

Photo: Manuel Paljuh / Crofish PR

POREČ – CROFISH, međunarodni sajam ribarstva, ribarske opreme, akvakulture, sportskog ribolova i sportova na vodi održava se 13. put u Poreču. Ove godine, od 22. do 24. studenog u sportskoj dvorani Žatika u Poreču i na porečkoj rivi predstavit će se 95 izlagača iz pet zemalja.

Sajam CROFISH značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji, te jedini događaj s tematikom mora u Republici Hrvatskoj zbog čega je zanimljiva svim gospodarskim subjektima iz djelatnosti ribarstva, akvakulture, sportskog ribolova i sportova na vodi u Hrvatskoj, ali i susjednim zemljama, pogotovo Sloveniji i Italiji.

Na sajmu će se predstavit izlagači koji svojim asortimanom obuhvaćaju cjelokupni sektor ribarstva, kompletnu opremu za profesionalni i sportski ribolov, ribarska plovila i nautičku opremu. Sukladno praćenju trendova i potrebe tržišta ponuda sajma biti će obogaćena sa programom iz segmenta sportova na vodi.

Osim ovog, na sajmu će biti i stručnih predavanja o aktualnom stanju i perspektivi hrvatskog ribarstva, invazivnim vrstama, novim tehnologijama i međugraničnoj suradnji.

CROFISH će obogatiti i svakodnevni kuharski program sa srdelama, dagnjama i ribljim brudetom po promotivnim cijenama, a zainteresirani za ronjenje moći će pogledati i zanimljivu podvodnu izložbu fotografa Marijana Radovića. U akvatoriju Poreča održat će se i jedriličarska regata za optimiste, te natjecanje u podvodnom ribolovu.

Ulaz na sve manifestacije je besplatan, a više informacije može se pronaći OVDJE.