KONGRES U OPATIJI “Budućnost prometnog sustava Republike Hrvatske”

Foto: Wikimedia

OPATIJA – Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković otvorit će u ponedjeljak, 25. studenog 2019. godine u Opatiji 7. KONGRES:  „Budućnost prometnog sustava Republike Hrvatske“.

Hrvatsko društvo za ceste – Via Vita redovitom organizacijom kongresa već više desetljeća okuplja stručnjake i zainteresiranu javnost raspravama, okruglim stolovima i predavanjima s temama vezanim uz cestovno povezivanje. 

Na ovogodišnjem skupu će biti organizirano više panel diskusija o aktualnoj problematici cestovnog, željezničkog, plovnog i zračnog prometa kroz šira razmatranja pitanja strategije, financiranja, javne nabave, projektiranja i izgradnje infrastrukture kao i sigurnosti prometa.

Photo: Jadrolinija PR

Ministar Oleg Butković će ujedno sudjelovati i na prvom panelu od 9:30 h pod nazivom: „Aktualnost prometne infrastrukture“. Na panelu će sudionici predstaviti značajne investicije koje se trenutno odvijaju u prometnom sektoru, kao i sve izazove sa kojima se suočavaju prilikom realizacije infrastrukturnih projekata, poput nedostatka radne snage, poteškoća sa javnom nabavom, kao i administrativnih postupaka.

I.B.

Vaš komentar