Održana konferencija o umrežavanju i inovacijama u sklopu projekta ECO-NautiNET

PULA – Bez umrežavanja i zajedničke kooperacije nema napretka, poruka je koju su uputili gospodarstvenici, inovatori, istraživači i predstavnici institucija na konferenciji koja je održana jučer u Puli u sklopu projekt ECO-NautiNET.

Konferencija Umrežavanjem u nautičkom sektoru do veće konkurentnosti, razvoja inovacija, prijenosa znanja i tehnologija okupila je više od 100 sudionika iz Hrvatske, Albanije, Grčke, Italije i Slovenije kojima su predstavljene inovacije i nove tehnologije u nautičkom sektoru. Uz informiranje o projektu ECO-NautiNET te istoimenoj platformi koja okuplja poduzetnike i istraživače koji predstavljaju svoje proizvode i usluge, inovativna rješenja te najbolje tehnologije, sudionici su sudjelovali i na poslovnim susretima.

Predsjednik Grupacije servisera plovila HGK i dopredsjednik Udruženja male brodogradnje HGK Luciano Beg ističe kako je umrežavanje prilika poduzetnicima da razmijene znanja i iskustva, postanu konkurentniji te da se predstave na inozemnim tržištima.

Sponzorirani sadržaj