Održan besplatni glazbeni seminar za djecu i mlade u Općini Vela Luka

Foto: PR Hamar Media

VELA LUKA – Nakon uspješno održanih seminara u Virovitičko-podravskoj županiji, te na području Sisačko-moslavačke županije, Glazbeni centar Papandopuline održao je novi stručni pjevački seminar za djecu i mlade na području Općine Vela Luka.

U Osnovnoj školi Vela Luka u petak 29. studenog održan je seminar na kojem su svi zainteresirani polaznici seminara mogli saznati nešto o osnovama pjevačke tehnike, pjevačkog disanja, higijene glasa, ali i o pjevačkoj interpretaciji kroz pjevanje nekoliko primjera iz glazbene literature.

Seminar je bio besplatan za sudjelovanje i otvoren za prijavu svoj zainteresiranoj djeci i mladima školske dobi. Glazbeni centar Papandopuline ovakve seminare provodi po čitavoj Hrvatskoj, te je došao red i na obalno područje. U Veloj Luci seminaru je prisustvovalo 50 učenika, koji su budno pratili i upijali sve nove informacije, a iskazali su interes i za novim seminarom ovog tipa.

Do kraja godine planiraju se još i seminari u Požegi, Koprivnici i Iloku, a sljedeće godine Glazbeni centar Papandopuline kreće u novi ciklus seminara po Lijepoj Našoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Besplatni glazbeni seminari za djecu i mlade stižu u Velu Luku

I.B.