Brod “Tijat” od svojih fanova dobio novi brk

Foto: Jagoda Bokulić / Saša Jurat / "Tijat u srcu", Facebook

VODICE – Novi “brk” donio je dobri stari Jadrolinijin brod Tijat. Saša Jurat i Ivana Beban iz FB grupe „Tijat u srcu“ uručili su ga časniku palube Dinu Lukačiću. Nakon zajedničke Milenijske fotografije Šime Strikomana, brk je postavljen na pramac broda Tijat i ubuduće će krasiti ovog 65-godišnjeg ljepotana.

Ovim činom potvrđena je dugogodišnja „ljubav“ i briga mnogobrojnih članova grupe Tijat u srcu prema svom željeznom ljubimcu, piše info Vodice.

Da podsjetimo, nakon remonta, a ploveći na zahtjevnoj liniji prema otocima Susku, Srakane i Unije, brodu Tijat se oštetio brk. Stari je završio u otpadu, a postavljen je jedan mali pubertetski brk crne boje, a kako je netko napisao, u stilu Clarka Gablea.

Kako je Tijat brod kojemu ipak stoje pravi muški brkovi za poklon je dobio ni manje ni više nego pravi brk koji je izradio gosp. Siniša Mikelić iz mjesta Banjola na otoku Rabu.

Treba svakako napomenuti da je ideju o kupnji i zamjeni brka za Tijat pokrenula Ivana Beban iz fb grupe Tijat u srcu, a u kupnji brka financijski su sudjelovali nekolicina članova spomenute grupe.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218230589608609&set=pcb.10218230356042770&type=3&theater&ifg=1