Zadranin je obolio od teške bolesti i više ga nitko ne želi zaposliti, pomozimo mu svi zajedno

Foto: Zadar News

Ante Ledenko iz Vukšića pokraj Zadra koji boluje od teškog oblika Chronove bolesti punih 11 godina, kao i niza drugih težih oboljenja. Ante se obratio javnosti s molbom za pomoć. Nalazi se u jako, jako teškoj financijskoj i zdravstvenoj situaciji i svaka, pa i najmanja donacija ili financijska pomoć mu je potrebna, piše Zadar News.

Antino pismo prenosimo u cijelosti:

“Svaki dan se borim s užasnim bolovima. Imam teški oblik Chronove bolesti od 2009. godine. Molim vas za pomoć, dragi ljudi. Nikad mi nije bilo teže u životu. Uz spomenutu bolest, imam Celijakiju fibrozu pluća i srčanu miokardiopatiju. Sve je to nažalost neizlječivo. Dnevno sam na 24 tablete uz jake kortikosteroide, mjesečno dvaput idem KBC Zagreb i KB Jordanovac. Majka i ja živimo s 1500 kn njezine mirovine koje je naslijedila od mog pokojnog tate koji je poginuo kad sam imao 20 godina. On je poginuo kao pješak. Majka mi ima opomene i po tekućem računu jer sve daje od sebe za mene. Molim vas, pomozite mi s bilo kakvom donacijom. Moja adresa je: “Ante Ledenko, Vukšić, 54 23422″. Nažalost, kad čovjek oboli i rodbina ga ostavi”, napisao je Ante pismo Zadar Newsu.

Ispod ovog teksta nalaze se i podaci kako i na koji način možete pomoći Anti, bilo da se radi o slanju paketa na njegovu kućnu adresu (23422 Vukšić 54),  ili uplatama na račun njegove majke u OTP banci.

I.B.