1 min. čitanja

Morski HR u 2019. čitalo 1,4 milijun čitatelja – U 2020. imamo novi vizualni identitet!

Morski HR u 2019. čitalo 1,4 milijun čitatelja – U 2020. imamo novi vizualni identitet!

Dragi čitatelji, u novu godinu odlučili smo ući i s novim vizualnim rješenjem portala. Prehodnu, 2019. smo zaokružiti s čak 1.4 milijuna jedinstvenih korisnika i 5 milijuna pregleda stranica, čime ste nas zadužili da budemo još bolji i kvalitetniji.

Pratili ste nas i citirali po društvenim mrežama, a kolege iz svih nacionalnih medija prenosili su naše vijesti, što nam je dokaz iznimnog povjerenja i na čemu smo jako zahvalni. Prilikom nesretne tragedije s Bourbon Rhodeom u listopadu, a onda i prilikom velikog juga u studenom kad su zabilježeni i najveći valovi u Jadranu, broj čitatelja prelazio je milijun, a kako su naše vijesti prenosili svi drugi mediji, čitanost sadržaja našeg portala bila je višemilijunska.

Sve ovo dalo nam je ozbiljne signale da budemo odgovorni u kreiranju sadržaja portala koji je od početka imao dva minusa za dizanje čitanosti; nema politike i nema žutila. Srećom, dugoročno se naša odluka pokazala ispravnom, jer upravo u vrijeme nakon prvog kruga predsjedničkih izbora kad je fokus svih medija bio na rezultatima, a Morski HR nije objavio niti jednu jedinu rečenicu o izborima, čak 47,3% više čitatelja od uobičajenog prosjeka za prosinac odlučilo je istraživati sadržaje našeg portala, što je lijep uspjeh. Na svemu ovome povjerenju vam od srca zahvaljujemo!

Cilj nam je da Morski HR bude pregledniji, ali i moderniji portal s mnoštvom novih i kvalitetnih sadržaja, a vama prepuštamo da nas i dalje usmjeravate.

Uredništvo portala Morski HR

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.