NAUTIKA: Najposjećeniji nautički sajam u Hrvatskoj, pod geslom “Ploviti, otkrivati, živjeti”

Foto: Nautika PR

ZAGREB – Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu u veljači sa sajmom Nautike, najposjećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u Hrvatskoj. Od 19. do 23. veljače 2020. godine, očekuje vas prava marina u srcu Zagreba s uvijek inovativnom izložbenom ponudom.

NAUTIKA u svom 29. izdanju predstavit će u osam punih paviljona više od 300 izlagača sa preko 280 atraktivnih plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača.

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Pearl Sea, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta,…

Zagrebački velesajam tijekom pet dana bit će mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti.

Sajam Nautike poznat je po raznovrsnoj nautičkoj ponudi što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj čini nautičkim sajmom s najpotpunijom ponudom. Ovaj sajam zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve; od b2b susreta do zanimljivosti za široku publiku.

Foto: Nautika PR

Kao novost ističemo 1. Hrvatski ronilački kongres koji će održati 21. i 22. veljače.

Posjetitelje očekuje bogati program: promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije, a kao i svake godine sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade

U istom terminu održavaju se DANI LOVA I RIBOLOVA, sajam opreme za lov i ribolov.

Sponzorirani sadržaj