Svi fotografiraju “žuti kišobran”- Inovativna pozivnica za koncert u Bibinjama

Foto: Šime Sikirić

BIBINJE – Bibinjska udruga mladih (BUM) organizira Oldschool Rock ‘n’ Roll spektakl, koncert poznate grupe Atomsko sklonište u Domu kulture u Bibinjama. BUM nije iznenadio odabirom grupe za koncert, jer su Atomci dobro poznati bibinjskoj publici, već inovativnom pozivnicom za koncert.

Uoči koncerta, na Dom kulture koji se nalazi na glavnom Trgu u Bibinjama, postavili su simbolično žuti kišobran i plastičnu lutku, dva glavna motiva pjesme ̋Žuti kišobran ̋. Mislili su mladi Bibinjci i na dušobrižnike, kako se ne bi doveli u probleme na plastičnoj su lutki prekrili intimne dijelove.

– Ideja je došla spontano, svi znaju za žuti kišobran, tako smo odlučili prvo s njim krenuti, onda je netko spomenuo da stavimo još i plastičnu lutku i ideja je rođena. Drago nam je čuti pozitivne reakcije naših sumještana, još draže vidjeti kako fotografiraju našu instalaciju i dijele na društvenim mrežama – rekao nam je predsjednik ove Udruge Toni Sikirić.

Atomsko sklonište nastupa u Bibinjama već sutra, s početkom u 22 sata. Predgrupa je lokalni band ̋Period vremena ̋, dok će veselu atmosferu nakon Atomskog skloništa nastaviti poznati zadarski DJ Angelo. Bend predvođen Brunom Langerom u Bibinjama je rado viđen gost, te nema sumnje kako će i ovaj put prirediti sjajnu rock večer.

Šime Sikirić