BLIŽI SE SAJAM “NAUTIKA” – 29. izdanje na Zagrebačkom velesajmu

Foto: Nautika PR

Zagrebački velesajam započinje novu poslovnu godinu u veljači sa sajmom Nautike, najposjećenijim i najposlovnijim nautičkim sajmom u Hrvatskoj.

NAUTIKA u svom 29. izdanju predstavit će u osam punih paviljona više od 300 izlagača sa preko 280 atraktivnih plovila iz hrvatskih brodogradilišta, ali i plovila stranih proizvođača, od 19. do 23. veljače 2020. godine. 

Interes za izlaganje raste iz godine u godinu, a na sajmu će se predstaviti gotovo svi važniji domaći brodograditelji: Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Pearl Sea, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta,…

Sajam Nautike poznat je po raznovrsnoj nautičkoj ponudi što ga u odnosu na druge nautičke sajmove u Hrvatskoj čini nautičkim sajmom s najpotpunijom ponudom. Ovaj sajam zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer u bogatoj paleti ponude na jednom mjestu nudi sve; od b2b susreta do zanimljivosti za široku publike. Od popratnog programa ističemo 1. Hrvatski ronilački kongres.

Posjetitelje očekuje bogati program: promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije. 

Kao i svake godine sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade, o čemu više možete pročitati OVDJE