ZADAR Zatvoreni bazen i sve sportske dvorane na Višnjiku

Foto: Boris Kačan

ZADAR – Uprava Sportskoga centra Višnjik d. o. o. nakon konzultacija sa Županijskim stožerom Civilne zaštite donijela je odluku o zatvaranju zatvorenih sportskih objekata. 

Do daljega se iz preventivnih razloga, u sklopu propisanih preporuka i mjera sprječavanja zaraze koronavirusom (COVID – 19), te zaštite od navedenoga virusa, ZATVARAJU za sve korisnike i za sve aktivnosti (utakmice, treninzi, predavanja, seminari, rekreacija…) kompleks bazena, Dvorana Krešimira Ćosića, gimnastička dvorana i drugi zatvoreni prostori sportske i rekreacijske infrastrukture u Športskom centru Višnjik.

Odluka je stupila na snagu u trenutku donošenja, vrijedit će do opoziva, a Sportski centar Višnjik poduzeo je istodobno i druge mjere kako bi u najvećoj mogućoj mjeri svi njegovi zaposlenici, korisnici i posjetitelji bili zaštićeni.

O možebitnim promjenama u režimu rada svih zatvorenih (i drugih) sportskih i rekreacijskih prostora, Sportski centar Višnjik izvijestit će u trenutku nastupa tih promjena.

Foto: Boris Kačan

– S obzirom na nastalu epidemiološku situaciju u svezi koronavirusa (COVID – 19) u konzultacijama sa Centrom za civilnu zaštitu Zadarske županije preporučamo obustavu svih sportskih aktivnosti do daljega. Sve službene informacije koje budemo imali pravodobno ćemo Vam prosljeđivati. Nepridržavanjem preporuka riskirate potencijalne neželjene posljedice. Za sve informacije stojim Vam na raspolaganju – poručila je predsjednica Sportske zajednice Grada Zadra Snježana Jurinić.

D.G.