RIJEKA Za sve korisnike zatvoreni objekti Rijeka sporta

Foto: Rijeka sport

RIJEKA – Odjel za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke obavještava građane u vezi zatvaranja objekata Rijeka sporta za sve korisnike.

“Obzirom na razvoj epidemiološke situacije u vezi  s epidemijom infekcije korona virusom, dosadašnja mjera obustave treninga sportaša mlađih uzrasnih kategorija u sportskim objektima koji su u vlasništvu ili njima upravlja TD Rijeka Sport, na teritoriju grada Rijeke, a koja je donesena 13. ožujka 2020., proširuje se na sve kategorije sportaša, te od sad uključuje i seniorske ekipe sportskih klubova. Time se navedeni sportski objekti u potpunosti zatvaraju za sve kategorije korisnika.

Mjera stupa na snagu odmah, a vrijedi do 28. ožujka 2020., s mogućnosti produljenja, ovisno o razvoju epidemiološke situacije.

Sportski klubovi upućuju se na redovito praćenje uputa Stožera Civilne zaštite, te drugih proglasa i informacija kojima se reguliraju aktivnosti tijekom navedenog razdoblja”, stoji u obavijesti koju potpisuje vršitelj dužnosti pročelnika riječkog ureda za sport i tehničku kulturu Zdravko Ivanković.

I.B.