VIDEO Vozači hitne postali hit – U inat epidemiji zapjevali

Foto: Screenshot

SPLIT – Srećom, u Dalmaciji još uvijek nema zaraženih koronavirusom. U Splitsko-dalmatinskoj županiji nema nijedan potvrđen slučaj zaraze koronavirusom. U karanteni se prema posljednjim objavljenim podacima Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, nalazi 51 osoba, od kojih nijedna ne pokazuje nikakve simptome zaraze te se osjećaju dobro. U samoizolaciji se nalazi 530 osoba. 

Ipak, svi medicinski radnici spremni su na mogućnost onog što ih čeka. Neki od njih odlučili su razbiti brige i očekivanja pjesmom. Tako su dvojica splitske Hitne pomoći oduševili izvedbom pjesme Vinka Coce “Kada umren umotan u bilo“.

– Ja i moj kolega idemo u boj, na prvoj crti obrane krećemo s pjesmom – rekao je jedan od njih prije nego su zapjevali, dok voze vjerojatno na jednu od brojnih preventivnih intervencija koje imaju ovih dana.

Video je objavila i službena stranica HNK Hajduk Split s porukom: “Podrška i zahvala svim našim medicinskim djelatnicima, radnicima u trgovinama i ostalim djelatnostima. Izdržimo ovo zajedno!”

Sretno vam, a svom medicinskom i pomoćnom osoblju želimo u danima koji slijede što manje posla!

D.G.