Dubrovnik zatvorio sve tržnice

Photo: Grad Dubrovnik

DUBROVNIK – Sanitat Dubrovnik izvjestio je sve sugrađanke i sugrađane kako se od danas zatvaraju sve tržnice u gradu za cjelokupno poslovanje!

Nakon niza odluka koje su donesene za povećanje sigurnosti i apela da ih se građani pridržavaju i dalje je velik broj neodgovornih pojedinaca koji krše odredbe donesene od strane Stožera civilne zaštite, a sve unatoč brojnim upozorenjima od strane djelatnika Sanitata Dubrovnik, pojašnjavaju u odluci.

“Zbog vaše sigurnosti i sigurnosti prodavača koji dolaze na placu, a u dogovoru s Gradom Dubrovnikom, odlučili smo zatvoriti ukupno poslovanje svih gradskih tržnica do daljnjeg.

Nadamo se da će se ova kriza što prije smiriti i da ćemo se svi moći čim prije vratiti normalnom načinu života. Ovu mjeru ne donosimo olako, ali vjerujemo da shvaćate kako je prijeko potrebna kako bismo zaštitili Vas i Vaše zdravlje kao i zdravlje naših djelatnika.

Još jednom apeliramo na sve građanke i građane da se ozbiljno pridržavaju uputa i obaveznog minimalnog razmaka prilikom kretanja u javnost i da izbjegavaju okupljanja”, stoji u pojašnjenju.

I.B.