Potvrđen identitet tijela pronađenog ribara

Foto: navyworld/narod/ru/Ilustracija

ZADAR – Tijekom današnjeg dana iz nadležnosti Policijske uprave Zadarske zaprimljena je službena informacija o potvrdi identiteta tijela, koje je u sklopu koordinirane akcije traganja i spašavanja pronađeno u moru 21. ožujka, u 17.45h.

Nakon pronalaska tijela pristupilo se utvrđivanju identita te je jučer, 23. ožujka, nažalost i službeno potvrđen identitet N.L., jednoga od dvojice nestalih državljana Republike Hrvatske. Daljnje traganje za D.B., drugim nestalim, nastavlja se u okviru redovnoga nadzora sigurnosti plovidbe, u nadležnosti Lučke kapetanije Zadar – izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Podsjetimo, akcija traganja i spašavanja pokrenuta je iz Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) u subotu, 21. ožujka u 11.47h, kada je zaprimljena telefonska dojava o nestanku dvije muške osobe, koji su dan prije (petak, 20. ožujka), isplovili iz gradske luke u Biogradu na moru, bijelo-plavom brodicom dužine 4,5 metara, pogonjenom sa dva vanbrodska pogonska stroja, od kada sa njima nije uspostavljena nikakva komunikacija.

I.B.

POČITAJTE JOŠ:

Traje potraga za dva nestala muškarca u zadarskom akvatoriju

Vaš komentar